BEGIN PAGINA WERKZAAMHEDEN STU WAT ZIJN DE KOSTEN EXPERTISE OPDRACHTGEVERS CONTACT


Expertise:

Storingsonderhoud;

STu heeft ruime ervaring en inzicht in het adeqaat afhandelen van storingen in een woning en/of complex. Ook het opsporen van bouwkundige missers hoort hierbij. In ons werk als bouwkundig opzichter-nieuwbouw en opzichter-storingsonderhoud bij een van de grotere corporaties hebben wij veel werk verricht waardoor de bagage op dat vlak bijzonder groot is. Natuurlijk heeft iedere bedrijfstak zijn eigen expertise en specialisme. Waarnodig zal STu niet schromen elders informatie in te winnen om uiteindelijk met een passende oplossing te kunnen komen.

Renovatie;

STu heeft ervaring als opzichter bij het sturen en begeleiden van grootschalige renovatieprojecten. Een van deze projecten is te vinden in de wijk Kostverloren te Groningen. 236 woningen worden/ werden hier totaal gerenoveerd. De cv ketel, keukens, toiletten en badkamers worden vervangen. Maar ook wordt de schil van deze woningen waarnodig geisoleerd. Deze woningen kunnen weer jaren mee.

Nieuwbouw;

Ook bij nieuwbouw projecten heeft STu zijn steentje als opzichter bijgedragen. Als opzichter bij de flat Fortuna, heiwerkzaamheden van de Slinger en een grootschalig woningbouwproject in de wijk Lewenborg te Groningen zijn sporen van STu te vinden.

Schimmels & vocht;

Stu beschikt over een ruime ervaring als het gaat om overlast veroorzaakt door schimmels & vocht. Voor het stellen van een juiste diagnose is meetapperatuur noodzakelijk.  De meetapperatuur waar STu ondermeer mee werkt zijn, data loggers van Testo, en instrumenten voor het meten van het zo belangrijke douwpunt. Binnenkort zal ook de hydrografische staat van uw huis kunnen worden gemeten waardoor een rapportage van de isolatie van uw complex en of woning inzichtelijk zal worden. STu heeft de kennis in huis om met deze instrumenten te werken. Desgewenst kan een rapportage op maat worden geleverd.

Overlastsituaties;

STu heeft ruime ervaring in communicatie met lastige klanten. In het werk als wijkbeheerder was o.a. STu veratwoordelijk voor het wel en wee van ca. 14.000 woningen en de bewoners hiervan. Acht jaar lang bemiddelde STU in overlastsituaties en zocht naar passende oplossingen voor beide partijen. U zult begrijpen dat hier het een en ander aan bruikbare ervaring is opgedaan.

Communicatie;

Communicatie is het sleutelwoord tot succes. Zowel mondeling als op schrift kan STu hiermee uit de voeten en zal u daarom niet teleur stellen bij zowel dossiervorming als communicatie richting klant.

Bemiddeling;

Stu heeft ruime ervaring als bemiddelaar tussen partijen die het even niet met elkaar kunnen vinden. Heeft u een geschil en bent u van mening dat een tactische aanpak de juiste is schroomt u dan niet en neem contact op met STu.